El de Vallirana va competir a Terrassa en el Campionat d’Espanya Absolut d’Estiu

El nedador valliranenc Pol Gil suma una nova medalla al seu palmarès esportiu amb el subcampionat a la prova dels 1.500 metres lliures masculins celebrats ahir dimecres a Terrassa dins el Camponat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu. El nedador del Club Natació Vallirana va fer un temps de 15:26.66 a 6 segons del guanyador, el nedador del CN Sabadell Miguel Duran.

La prova va estar molt disputada i Pol Gil va mantenir el pols amb el guanyador durant els primers 1000 metres i en algunes ocasions amb temps parcials inferiors. Va ser en els darrers 500 metres quan Pol Gil va veure com el seu oponent al títol va anar agafant avantatge.

Segon títol de subcampió d’Espanya aquest 2017 per a Pol Gil, que el passat juny es va proclamar subcampió d’Espanya de Natació en la prova de 5 km en aigües obertes a Banyoles.

Font: Ajuntament de Vallirana