Una setmana més. Una cartellera a la fresca més

L’agost i l’organització cultural és pel valents, i els d’aquesta setmana ens han portat 3 pel·lícules particularment recomanades pels seus efectes especials. Barrejarem èpoques i mons en la selecció que us hem preparat per aquesta tongada:

Animals fantàstics i on trobar-los 

Sant Feliu de Llobregat (21:30h – Plaça de la Vila)

Comencem per Sant Feliu de Llobregat i és que avui mateix s’emet la darrera i innovadora pel·lícula de l’univers Harry Potter. La primera sense Potter, precisament, però amb la màgia, valgui la insistència, d’una de les noves promeses mundials com a protagonista: Eddie Redmayne. El ja guanyador d’un Oscar per La teoría del todo ve a reinventar encertadament una nova saga amb dos companys: bèsties i riures. Ambdós abundants.

ET, l’extraterrestre

Castelldefels (22h – El Castell)

I si avui us agafa amb presses i sou més de clàssics, demà us espera ET a la costa baixllobregatina. Vist en perspectiva, és una cinta amb massa sucre i un guió justet, però el repte que presenta és doble: si ets maduret, intentar no emocionar-te rememorant el fenomen que va ser, i si ets de nova generació, fer l’esforç per comprendre que llavors aquells efectes especials eren la creme de la creme. I, qui sap, potser t’acaba humitejant els ulls aquell primer exitàs d’un jove Spielberg.

Un monstruo viene a verme 

Viladecans (22h – Parc de la Marina)

I per acabar les recomacions fresques i cinèfiles de la setmana, el film triomfador dels Goya 2017, Un monstruo viene a verme (Bayona). Una pel·lícula dolorosament preciosa, entretinguda i afilada en el relat. Té tanta força que ni l’aire lliure li abaixarà el to èpic. Ara bé, requereix atenció, si no entres de bon principi, et quedes fora durant dues hores.

Font Imatge: Cinemanía

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here