El Govern irromp en la negociació del conflicte de l’aeroport amb una proposta mediadora que no esperaven ni els treballadors, ni l’empresa, ni Aena

La quarta sessió de negociació del conflicte del personal d’Eulen a l’aeroport del Prat s’ha obert a primera hora del mati d’aquest dimarts amb l’anunci per part dels representants del Govern de què abans del migdia es posaria sobre la taula una proposta de mediació per finalitzar el conflicte.

Segons els mediadors, l’anunci ha agafat per sorpresa als dos interlocutors de la negociació. Aquesta proposta recull tot un conjunt de millores organitzatives i salarials que passen per un complement salarial per cada treballador de 200 euros (l’empresa oferia fins ara 150 euros i els treballadors reclamaven 350 euros) i una cinquena persona per cada punt de control de vigilància i per torn que suposa la contractació de 51 persones. 

A més, en la proposta del Govern es recull la contractació de 25 persones que serviran de reforç per millorar la qualitat del servei.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here