El grup terrassenc actuarà el diumenge 13 a les 23.30 a la plaça de L’Església. La formació barreja estils tan diferents com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep

Si hi ha un grup que crida l’atenció dels joves de Castelldefels i de les ciutats circumdants de cara a les festes majors de la ciutat, que arrencaran el proper dia 11, és Doctor Prats. 

La banda, nascuda ara fa 3 anys, ha tingut un ascens fulgurant en la música catalana des del seu primer concert a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa el 2014. Capaços de barrejar estils tan diferents com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, l’èxit ha estat meteòric per a aquests joves músics, que en només dos anys han llençat dos discos i cantat en més de 130 concerts.

Doctor Prats està nominat als premis a millor banda catalana de l’any i a millor àlbum gràcies a la feina feta; un esforç que ja els ha servit per conquerir els Premis Enderrock, que van reconèixer el seu senzill “Ara” com a millor cançó catalana de l’any 2016. 

Com a precedent i garantia de l’espectacle que crea Doctor Prats sobre l’escenari tenim les festes majors de Vilanova, que van rebre la banda la nit del divendres 4 amb una gran assistència. El grup, per la seva part, va respondre com millor sap: amb un incombustible concert ple de ritme i bon rotllo.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell) Foto: Instagram doctorprats 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here