El 3 és un número màgic. 3 eren les bessones, els Dalton, els mosqueters i els atacants blaugranes que han mullat sofàs els 3 últims anys. Per tant, i precisament parlant de futbol, no és d’estranyar que aquesta 3a edició de la Copa del Baix Llobregat estigui sent, en definitiva, la millor fins el moment

Avui es tanca el 3r dia de torneig després que finalitzin els partits del grup 3. S’acaba de classificar per al triangular de finalistes de dissabte la UE Castelldefels. Ahir va classificar-se una de les ventafocs del torneig, el Santfeliuenc. I el dimarts va ser el Viladecans el que va fer èxit.

Aquesta particular modalitat de partits de 45 minuts ens ha deixat pocs gols pel moment, però molta sorpresa. I, sobretot, l’oportunitat de veure “jugadors de diferents categories competint a un altíssim nivell i complint per molts d’ells un somni, que és enfrontar-se a jugadors semi-professionals” ens explica Javier Merino, cap de premsa de la UE Cornellà i un dels instigadors veterans d’aquesta copa.

Com a novetat, aquest any l’organització ha superat els esforços i ha preparat eliminatòries triangulars per a tots els equips, inclosos els eliminats en la primera fase. El desig d’aquest canvi és el d’igualar els minuts de participació per a tots els integrants de la competició i poder elaborar una classificació del torneig definitiva.

Com ja ve sent tradició, tota la Copa del Baix Llobregat es juga al Nou Municipal de Cornellà. Tal i com ens sentencia Merino, “el funcionament de les edicions passades va ser òptim, i ja sabem la màxima d’un esdeveniment: Si quelcom funciona, no ho toquis”.

L’únic ‘però’ de la competició és la càrrega organitzativa sobre uns pocs, però, segons explica l’entitat, tot s’esvaeix al veure l’alegria dels participants i el companyerisme que regna entre els equips del Baix Llobregat. I pel que fa al públic, la gent continua responent amb l’afluència dels anys anteriors, que manté molt satisfeta a la organització i és “una recepció més que correcta per a aquestes dates de vacances i multi-oferta de futbol”.

Ara, per tant, queda una jornada de repòs. I el dissabte és el gran dia del torneig quan s’hi jugaran els partits de consolació – del 4t al 9è lloc – i, per acabar, el triangular dels finalistes. Recordem que l’any passat el vencedor va ser FC Santboià i que l’any anterior ho va ser el CF Gavà. Cap dels dos ho podrà revalidar títol, i això significa un estiu més de diversitat i bon futbol comarcal.

Horaris del dissabte:

Triangular entre els tercers de cada grup (AE Prat, UNI Bellvitge, UE Sant Ildefons) – Inici 10:30h.

Triangular entre els segons de cada grup (UE Cornellà, CF Gavà, FC Santboià) – Inici 17:00h.

Triangular de finalistes (UD Viladecans, CF Santfeliuenc, UE Castelldefels) – Inici: 20:00h.

 Foto: Oscar Yeste 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here