L’assemblea, convocada per un requeriment de la Generalitat, ha de servir per decidir si continua en peu la vaga indefinida prevista per aquest dilluns
Els vigilants dels controls de seguretat de l’aeroport del Prat, de l’empresa Eulen, es reuneixen aquest diumenge per debatre únicament la proposta de millores laborals plantejada pel Departament de Treball. 

El comitè de vaga ha convocat l’assemblea de forma urgent a petició de la Generalitat. Segons el Govern, l’assemblea de dijous no va ser vàlida perquè es van votar tres opcions de plus salarial no previstes dins la proposta de mediació de Treball i no es va recollir el vot sobre les altres millores laborals. 
La Generalitat exigeix que els treballadors votin sobre el document en conjunt, que recull un plus salarial de 200 euros en 12 mensualitats. A L’entrada de la reunió, el comitè de vaga ha assenyalat que “només” es debatrà sobre la qüestió econòmica perquè els altres punts ja es van acceptar. Si al final del dia els treballadors voten a favor de la proposta del Govern, la vaga indefinida que ha de començar aquest dilluns quedarà desconvocada.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here