Els Mossos d’Esquadra de la zona des del mes de maig i fins a finals d’agost, promouen la campanya de la fruita dolça a un total de 8 municipis de l’àrea del Baix Llobregat Nord

El cos policial incrementa la vigilància a les àrees rurals per a evitar els furts de fruita dolça i material als pagesos. Per a fer-ho, estableixen més controls i un contacte molt més directe amb els agricultors per detectar qualsevol indici d’un possible robatori.

La campanya de la fruita dolça es duu a terme a la zona per tercer any consecutiu. Els objectius són d’intentar reduir el nombre de delictes a l’àmbit rural, especialment robatoris de fruita i verdura i d’instrumental agrícola en l’època de màxima producció, resoldre de manera més eficaç els casos que es produeixin, generar molta més informació i treball coordinat amb la pagesia i augmentar la sensació de seguretat al territori.

Els Mossos han intensificat la vigilància amb més patrulles als camins rurals i a les explotacions agrícoles de Martorell, Esparreguera, Olesa, Abrera, Collbató, el Bruc, Sant Esteve Sesrovires i Castellví de Rosanes, amb el suport d’agents rurals i policies locals.

Les patrulles ofereixen també consells de seguretat als pagesos com ara no deixar a l’exterior cap eina que pugui facilitar forçaments als accessos, disposar d’un inventari d’objectes de valor amb el número de sèrie, instal·lar tanques perimetrals o murs resistents i trucar al telèfon d’emergències 112 si s’observa gent o vehicles no coneguts pels voltants.

La campanya es perllonga fins a finals d’aquest mes i enguany ha estat satisfactòria en els resultats, segons fonts del cos policial. Amb aquest servei mòbil els pagesos afectats per robatoris poden fer les denúncies directament i també a les dependències de Martorell obertes les 24 hores del dia.

Font: Ajuntament d’Olesa de Montserrat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here