Les semifinals tindran lloc divendres 25 a la tarda, i la final diumenge 27 al migdia

L’Estadi Municipal La Bòbila acull aquest proper cap de setmana la fase final de la Copa Catalunya Femenina de futbol. Les semifinals tindran lloc el divendres 25 i enfrontaran primer al RCD Espanyol contra el CE Seagull, a les 18:00h., i després al FC Barcelona i al CE Europa, a les 20:00h. Els dos equips guanyadors d’aquests partits es veuran les cares a la final el diumenge 27 a partir de les 12 del migdia.

Avui s’ha presentat a l’Ajuntament de Gavà aquesta fase final amb la presència de jugadores dels quatre equips implicats i representants de la Federació Catalana de Futbol, que és qui organitza aquest torneig esportiu. També hi era l’alcalde accidental de la ciutat, Miquel Àngel Díaz, que ha assegurat que “iniciatives com aquesta Copa Catalunya demostren que l’esport femení sí que interessa, de vegades s’ha justificat la poca presència mediàtica en l’esport femení dient que no interessa, però això és una llegenda urbana perquè l’esport que fan les dones sí que interessa a la ciutadania”.

Díaz ha apostat tanmateix per “un esforç unitari entre les institucions públiques, que són els garants que hem d’apostar per tal que les noies tinguin les mateixes oportunitats que els nois en l’esport, i aquest esforç s’ha de fer amb el compromís del món educatiu sobretot en franges d’edat molt delicades”.

El vice-president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Josep Isern, ha deixat molt clar de la seva banda que “li estem donant un impuls estratègic al futbol femení de manera activa, no teòrica, i en aquest sentit la Federació invertirà més d’un milió d’euros en la promoció del futbol femení arreu del nostre territori perquè estem decidits en que Catalunya sigui una potència mundial en el futbol femení”.

Isern, doncs, no ha dubtat en assegurar que, per la Federació Catalana de Futbol, “el futbol femení és una prioritat a la qual dedicarem tota la màxima atenció, esforços, pressupostos i dedicació, per tal que el futbol femení agafi la perspectiva i la dinàmica que volem que tingui en el nostre territori”.

La Copa Catalunya és la competició més important del futbol femení que es celebra a la nostra comunitat autònoma. A més, aquesta fase final s’emmarca dins del projecte “#Orgullosa” que ha encetat recentment la Federació Catalana de Futbol amb l’objectiu de promoure el futbol i el futbol sala femení arreu del territori català.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here