La Festa Major d’enguany donarà el tret de sortida el pròxim 7 de setembre. Des de llavors i durant els següents 4 dies, Viladecans celebrarà la seva festa amb més de mig centenar de propostes que barregen música, esports, tradició i espectacles

El pregó, donarà el tret de sortida a la festa Major d’enguany de la mà de l’esportista Sergio Garrote, seguit de l’espavilada del Mamut, el piromusical i el ball popular amb l’orquestra Maravella.

Dissabte serà un dia ple d’activitats esportives i musicals, al vespre, el foc recorrerà els carrers del casc antic de la ciutat i en acabar, la banda viladecanenca Brote presentarà el seu primer treball d’estudi, Rock Contagioso, dins l’espai ‘Nits al Jardí’.

La tradició es farà lloc diumenge, amb la matinada de grallers, les actuacions dels castellers i la trobada gegantera entre d’altres, com per exemple, la trobada de corals o de puntaires.

A més, cada tarda, els més petits de la família, podran gaudir de la Festa Major Xica, al parc de Can Xic.

Durant els dies de Festa Major hi haurà concerts per a tots els estils musicals, com el cantant i guitarrista David Otero i Los Manolos. I pels seguidors de rumba, ska i reggae, arriba la 8a edició del festival Rudecans, al llac del Parc de la Marina.

No deixeu de consultar el programa i les xarxes socials, on trobareu tota la informació actualitzada perquè no us perdeu cap activitat de la Festa Major!

El Pregó

On són els nostres límits? El pregoner de la Festa Major d’enguany, Sergio Garrote, ens convidarà a reflexionar-hi. 

En Sergio, veí de Viladecans, és un super campió de ciclisme adaptat. Va decidir pedalar en el «handbike» per evitar que una lesió medul·lar fruit d’un accident laboral paralitzés la seva vida, i ho ha aconseguit amb nota: els dos últims anys ha guanyat el campionat d’Espanya en les seves tres modalitats en carretera (ruta, contrarellotge i per equips) i també ha estat subcampió d’Europa en ruta.

Arribarà al pregó tot just de retorn de Sud-àfrica, de disputar el Campionat del Món, on ja s’ha fet amb dos bronzes. Amb la seva participació en aquest mundial vol fer nous passos endavant per estar més a prop de competir als Jocs Paralímpics de Tòquio l’any 2020, demostrant que els seus límits encara no han tocat sostre. 

 07/09/2017

 20:00 h

 Plaça de la vila

La mamullada

Una tradició viladecanenca que cada any suma més gent. Enfundeu-vos el banyador i agafeu les pistoles d’aigua per acompanyar la bestiola i convertir la rua en una bona remullada per fer passar la calor d’una de les últimes tardes estiuenques. I, aquells que viviu pel camí, animeu-vos a llençar una mica d’aigua als participants per animar la celebració; que la «Mamullada» només és un dia a l’any.

El «Correaigua del Mamut» de Viladecans començarà a la Plaça de la Vila i finalitzarà al Parc de Can Xic amb l’habitual enfrontament entre l’equip groc i l’equip negre. En acabar, l’animació de la Festa Xica arrodonirà la gresca.

Volem que us ho passeu superbé mamullats pels carrers de Viladecans, però no està de més llegir amb atenció les recomanacions i recordatoris de La Colla del Mamut:

  • Porta roba de bany i unes sabates que no rellisquin.
  • Porta estris per llençar aigua, hi haurà bidons per omplir-los
  • No llenceu aigua ni als músics ni a les persones que porten equips de fotografia o vídeo
  • Feu cas als organitzadors, és per la vostra seguretat
  • Si voleu provar els Pixats de Mamut, cal que porteu un got!

08/09/2017

 16:30 h

Sortida plaça de la Vila

El programa d’un cop d’ull 


Font: Ajuntament de Viladecans 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here