L’aparició, en els darrers anys, de nous fòssils, fan replantejar la presència de l’Homo neanderthalensis a Cornellà

L’exposició Neandertals a Catalunya presenta una revisió de l’estat de la recerca sobre el tema i respon a qüestions com ara què menjaven, com era el seu entorn, quin pensament simbòlic podien tenir, o quines connexions genètiques hi tenim, entre altres qüestions.
Produïda pels Grups de Recerca del Quaternari-SERP i DIDPATRI, de la Universitat de Barcelona, aquesta exposició s’inaugura el diumenge 10 de setembre al Museu Palau Mercader i es podrà visitar fins al 29 d’octubre de 2017, tots els diumenges i dies festius de 10 a 14 hores. 

El dia 8 d’octubre (a les 12.00 hores), es podrà realitzar una visita comentada a l’exposició acompanyats d’un expert que resoldrà els dubtes dels visitants.

L’exposició porta els visitants de viatge als principals jaciments gràcies a un audiovisual, de 12 minuts de durada, que inclou comentaris, anècdotes i entrevistes a destacats investigadores. Quatre clips de presentació dels importants jaciments de l’abric Romaní, coves de Serinyà, de la roca dels bous i de la cova del gegant ens introduiran a les peculiaritats d’aquests singulars emplaçaments.

Font: queferacornella.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here