L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va signar dijous passat el decret d’alcaldia pel qual dóna suport al referèndum convocat per al proper dia 1 d’octubre, d’acord amb les previsions que es concreten a la Llei del Referèndum per l’Autodeterminació de Catalunya aprovada pel Parlament de Catalunya aquest dimecres, 6 de setembre

Com Olesa de Montserrat i a diferència de Sant Andreu de la Barca, el Baix Llobregat nord es va posicionant cara a l’1-O.

En el cas de Martorell, en el decret d’Alcaldia també es preveu donar compte de la resolució presa al ple de l’Ajuntament en la propera sessió ordinària, així com també informar el Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i l’Associació de Municipis per la Independència.

Fonollosa ha afirmat que el decret respon al convenciment que els veïns de Martorell, i els del conjunt de Catalunya, tenen dret a votar, en una societat democràtica, quin volen que sigui el futur del seu país.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here