Tot Collbató es vesteix de festa! Fins al 18 de setembre prepara’t per gaudir d’un gran programa d’activitats que s’escampa pel poble per oferir una festa integral, inclusiva i que faci vibrar i gaudir Collbató amb música, teatre, circ i activitats per menuts i grans!

En la programació d’enguany destaca la música de Va Parir Tour (Ràdio Flaixbac) i La Loca Histeria, el teatre de “Les dones sàvies”, de Molière o les havaneres de Roques Blaves. Però hi ha moltes més activitats: La festa més esportiva amb els campionats de futbol sala i bàsquet; el foc, de la mà dels Diables Salnitrats; la cercavila popular, amb les colles de gegants, i propostes per a tots els públics, com el Circ Bover. 

També podràs gaudir d’un festival de colors, amb la Holi Party, i del glamour, amb la multiplicitat de personalitats que faran el pregó de festa major. Entre elles, el Rei emèrit, el Papa, Mourinho, Eduard Punset i molts més, amb l’ajut d’en Toni Albà.

La Festa Major de 2017 es descentralitza, ja que l’equip de govern té la voluntat d’apropar les activitats culturals i esportives als barris del municipi. Enguany, per Festa Major, tota la jornada d’activitats matinals de dissabte 17 de setembre tindrà lloc a les pistes esportives de Can Dalmases: El campionat de futbol sala, el bany d’escuma i l’actuació del Circ Bover.

El programa es completa amb firaires i jocs infantils pels més menuts, guerra d’escuma i altres sorpreses perquè tothom hi pugui participar.

Aquest és el programa d’actes.

Font: Ajuntament de Collbató 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here