Comença la Festa Major de Collbató!

Comença la Festa Major de Collbató!

Tot Collbató es vesteix de festa! Fins al 18 de setembre prepara’t per gaudir d’un gran programa d’activitats que s’escampa pel poble per oferir una festa integral, inclusiva i que faci vibrar i gaudir Collbató amb música, teatre, circ i activitats per menuts i grans!

En la programació d’enguany destaca la música de Va Parir Tour (Ràdio Flaixbac) i La Loca Histeria, el teatre de “Les dones sàvies”, de Molière o les havaneres de Roques Blaves. Però hi ha moltes més activitats: La festa més esportiva amb els campionats de futbol sala i bàsquet; el foc, de la mà dels Diables Salnitrats; la cercavila popular, amb les colles de gegants, i propostes per a tots els públics, com el Circ Bover. 

També podràs gaudir d’un festival de colors, amb la Holi Party, i del glamour, amb la multiplicitat de personalitats que faran el pregó de festa major. Entre elles, el Rei emèrit, el Papa, Mourinho, Eduard Punset i molts més, amb l’ajut d’en Toni Albà.

La Festa Major de 2017 es descentralitza, ja que l’equip de govern té la voluntat d’apropar les activitats culturals i esportives als barris del municipi. Enguany, per Festa Major, tota la jornada d’activitats matinals de dissabte 17 de setembre tindrà lloc a les pistes esportives de Can Dalmases: El campionat de futbol sala, el bany d’escuma i l’actuació del Circ Bover.

El programa es completa amb firaires i jocs infantils pels més menuts, guerra d’escuma i altres sorpreses perquè tothom hi pugui participar.

Aquest és el programa d’actes.

Font: Ajuntament de Collbató 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt