Les ofertes van des del teatre compromès fins a les propostes més familiars

El dia 22 de setembre comença una nova Temporada d’Arts Escèniques. La programació s’inaugura amb l’espectacle La mirada del otro”, en el marc del Dia Internacional de la Pau i oferirà propostes per al públic familiar i adult a Can Massallera, a Cal Ninyo i als casals.

Teatres en xarxa

La Temporada té preparades moltes sorpreses per a aquesta tardor. Una d’elles passa per l’ampliació de la col·laboració de l’Ajuntament amb Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya, la qual cosa permetrà que arribin a la ciutat els espectacles “Luces et Umbrae” (8 d’octubre), amb l’il·lusionista Sergi Buka i el pianista Jordi Sabatés (Premi Altaveu 2017 a la trajectòria musical); “Òpera dei Pupi” (19 de novembre), teatre de titelles de Sicília, declardes per la UNESCO Patrimoni Cultural de la Humanitat, i “Dansa de mort” (3 de desembre), un drama clàssic amb Lluís Soler i Mercè Arànega.

Públic familiar i adult

La programació inclou dues línies d’ofertes, una per al públic familiar i una altra per a adults

Entre les primeres, “Alícia al país de les meravelles” (29 d’octubre), on Marta Buchaca reflexiona sobre la relació dels adolescents amb els telèfons mòbils; “Els Tromponautes del Cinema” (17 de desembre), on es demostra quer els clàssics també són divertits, i “L’Arbre de la vida” (12 de novembre), una experiència que ens endinsa al món dels nadons. De la seva banda, els adults no es poden perdre “Les dones sàvies” (22 d’octubre), un Molière molt esbojarrat que adapta l’esperit del dramaturg francès a l’actualitat amb una comèdia que critica la hipocresia de la nostra societat.
Mostra de Jazz

Dos dels espectacles previstos també formen part de la XXVI Mostra de Jazz, la cita tradicional amb el jazz a Sant Boi, que es desenvoluparà els mesos d’octubre i novembre: “There was a fiesta! at Carnagie Hall” (12 de novembre) i “Històries del jazz” (26 de novembre).

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here