El pregó de la Festa Major es desplaça al divendres 22 de setembre amb l’objectiu de potenciar els dos caps de setmana i d’esponjar el programa. També s’aposta per la descentralització dels actes i per posar al carrer tantes activitats com sigui possible. El pressupost de la Festa Major de 2017 rondarà els 140.000 euros

La Festa Major de 2017 consolida alguns dels canvis realitzats en els darrers anys i n’incorpora de nous. El més destacat és la reubicació del pregó d’inici de la Festa, que passarà a fer-se el 22 de setembre, amb l’objectiu de donar el tret de sortida a deu dies d’activitats i de potenciar el primer cap de setmana. A més, amb aquesta mesura també s’aconsegueix esponjar millor tot el programa i equilibrar-lo més, garantint que no hi ha activitats solapades a massa comprimides en poques hores.

També destaquen altres novetats. En primer lloc que s’augmenten els espectacles fets al carrer (cinema a la fresca, Daltabaix, Cine club…). Per altra banda també s’incorpora una cursa familiar de 1.000 metres i amb festa de l’escuma a l’arribada, en el marc de la Cursa de Sant Miquel. També es podrà gaudir d’un concert del grup Clams, integrat per persones amb discapacitat. I finalment es podrà visitar la renovada sala d’exposicions del Museu Municipal a Ca n’Ametller, que acollirà l’exposició d’artistes locals “Les formes del paisatge”.

En total s’han programat 87 activitats en els que hi ha participat directament més de 30 entitats. El programa es pot consultar a la pàgina web municipal i s’enviarà als 11.500 domicilis de la vila. El pressupost de la Festa Major del 2017 és aproximadament de 140.000 euros.

Font: Ajuntament de Molins de Rei 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here