Reproduïm el comunicat de l’Ajuntament de Sant Boi sobre la possibilitat que el  Ministeri de Defensa utilitzi les instal·lacions militars de Sant Boi de Llobregat per si ha d’acollir els efectius de la policia espanyola i la Guàrdia Civil desplegats a Catalunya

Davant la informació apareguda a diferents mitjans de comunicació sobre l’arribada de material logístic a la Caserna de Santa Eulàlia ubicada al nostre municipi, el govern municipal vol manifestar:

1. Sant Boi és i ha estat històricament ciutat de Pau, compromesa amb els valors del diàleg i la convivència, tan necessaris en aquests moments al nostre país.

2. La nostra enèrgica condemna per la violència exercida pels cossos i forces de seguretat de l’Estat el passat 1 d’octubre. 

3. El nostre rebuig al fet que l’Ajuntament s’hagi assabentat de la notícia pels mitjans de comunicació, sense haver existit cap informació prèvia per part del Govern de l’Estat.

4. Que davant aquesta manca d’informació, el govern municipal ha sol·licitat de manera urgent una reunió amb el Delegat del Govern, Sr. Enric Millo.

5. La nostra profunda preocupació per l’actual situació política en la qual es troba el país, i sobre com aquests fets poden afectar la convivència.

6. Que per sobre dels legítims objectius polítics de cadascú, el principal compromís del govern municipal és el de garantir la convivència pacífica dels santboians i les santboianes.

7. D’acord amb el compromís històric de Sant Boi com a ciutat de Pau, des del govern municipal volem manifestar la nostra disconformitat amb la possible presència policial a la caserna de Santa Eulàlia, en cas que aquesta es confirmi.

Font: Ajuntament de Sant Boi 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here