Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la celebració de la Festa de Tardor, que concentrarà el gruix de les activitats del dijous 8 al dilluns 12 d’octubre. Correfoc infantil, baixcicletada, comerç al carrer i l’assaig del seguici són alguns dels actes programats per escalfar els motors de la Festa que dóna la benvinguda a la tardor

El dissabte 7 a les 19.30 h tindrà lloc una tabalada a la plaça de les Roses, que actuarà com a prolegomen del correfoc de colles infantils que recorrerà, a partir de les 20.30 h, els carrers del barri de Can Calders.

El diumenge 8 de 10 a 15 h la plaça de la Vila s’omplirà de parades amb motiu de la celebració d’una nova edició del “Comerç al carrer!”, el mercat organitzat pel Consorci de Comerç de Sant Feliu. Al voltant de 40 comerços posaran a la venda tot tipus de productes a bon preu per posar fi a la temporada de rebaixes d’estiu. Una hora més tard a la plaça de l’Estació es celebra a la plaça de l’Estació el Dia de la Policia, amb una doble proposta: a les 11 h demostració de gossos policia amb les unitats canines de la policia local, i a les 12 h passejades amb vehicles i motos per a infants.

El mateix diumenge, a les 11 h, es farà l’assaig general del seguici a la plaça de Lluís Companys, on també es podran comprar barrets, mocadors, ulles i figures de les colles de la Festa de Tardor. A aquella mateixa hora es clourà la setmana de la mobilitat amb una nova edició de la Baixcicletada al parc de Torreblanca, activitat oberta a tothom a partir dels 8 anys amb animació, avituallament, i una festa final amb sorteig de bicicletes entre tots els participants.

Piromusical i els ‘ditelles’

Amb la voluntat de reinventar-se i sorprendre la ciutadania amb propostes inèdites any rera any, la Festa de Tardor d’aquest 2017 incorpora algunes novetats en el seu desenvolupament. Una de les mes assenyalades és la pròpia imatge de la Festa, protagonitzada per uns titelles de dit retallables dels gegants de la ciutat, que inicien una sèrie de ‘ditelles’ que en successives edicions es dedicaran a les diferents colles de la ciutat.

Destaca igualment la incorporació al final del Correfoc, que com marca la tradició es celebrarà dissabte al vespre, d’un piromusical. Aquest esdeveniment que amalgama música i foc tindrà lloc a la plaça de l’Estació i comptarà amb una actuació musical sorpresa.

Torna l’oferta del ‘Canya Sant Feliu’

Per sisè any consecutiu, la Festa de Tardor repeteix la campanya ‘Canya Sant Feliu’. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament amb el suport del Consorci de Comerç, compta enguany amb la participació d’una cinquantena de bars i restaurants de la ciutat. Tots els locals adherits a la campanya ofereixen del 2 al 12 d’octubre una canya de cervesa i una tapa per 2 €. L’objectiu és promoure el consum als establiments de restauració de la ciutat durant els dies de la Festa de Tardor, i alhora oferir una opció econòmica als ciutadans i ciutadanes perquè puguin gaudir de la celebració al carrer.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here