Les Festes del Modernisme de Sant Coloma de Cervelló recreen determinats elements de la vida de la Colònia Güell de cent anys enrere. Aquesta recreació utilitza el mètode d’Història Viva mitjançant teatralitzacions al carrer i altres activitats culturals, totes elles en un context festiu i en el marc arquitectònic incomparable de la pròpia Colònia

La Festa d’enguany es realitzarà els dies 20, 21 i 22 d’octubre, i es commemoraran els 125 anys de la inauguració del Teatre Fontova.

La festa arrencarà divendres al vespre amb un petit concert en el marc incomparable de la Cripta Gaudí, amb The New String Trio. També es procedirà a la inauguració de l’exposició de la ceramista Helena Carreras i l’obertura de la Taverna del Modernisme.

Serà dissabte i diumenge quan la Colònia farà un salt enrere en el temps i retornarà a l’any 1892, data d’inauguració del Teatre Fontova. I pels carrers de la Colònia personatges de l’època parlaran sobre el gran esdeveniment, faran safareig, i viuran un dia més de la seva vida quotidiana. 

Els visitants voltaran pels racons del poble i descobriran mil i una històries pròpies d’una colònia industrial de principis de segle.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here