La pilot de KTM, després que l’organització del Ral·li del Marroc decidís donar per vàlids els temps de l’etapa 2 al CP1, va aconseguir colar-se entre els tres millors en una jornada caòtica 

Que Laia Sanz (KTM) pot lluitar de tu a tu amb els seus rivals masculins no és cap descobriment. Que la pilot catalana és capaç de gestes en condicions complicades en els raids, tampoc. I el que va aconseguir dissabte al OiLibya Ral·li del Marroc 2017, és històric.

La pilot de Corbera es va colar a la tercera posició de la caòtica etapa camí d’Erfoud per darrere d’Adrien Van Beveren i Adrien Metge, a 03:37 del guanyador. 

Després que l’organització decidís a última hora de la nit del dissabte que donaria per bons els temps aconseguits en un WP posterior al CP1 (el WP31 al km 175), el resultat és el millor aconseguit mai per una dona al Mundial FIM de Cross Country.

“Estic molt contenta, no tant pel resultat, que també, sinó per com he pilotat avui. He gaudit i he sortit a l’atac. M’he sentit més còmoda amb la nova KTM 450 Rally i els canvis que hem fet a la suspensió del davant. Vaig agafant confiança i això es nota. També cal reconèixer que el tipus de terreny era una mica més favorable per a mi “, va assegurar la 18 vegades campiona del món d’Enduro.


Sanz, que ja va guanyar una etapa del Rally Merzouga al 2014, encara que aquest no pertany al Mundial, brilla amb llum pròpia al Marroc, quan la navegació cobra especial rellevància i el dissabte va tornar a  demostrar la seva vàlua. 

La pilot de KTM és 9ª a la general del rally a 20:37 del seu company Matthias Walkner, encara amb opcions al títol. 

Font: motorsport.com  Imatge: @LaiaSanz_

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here