Els alcaldes i regidors electes treballaran de forma habitual, mentre els empleats decidiran si fan festa o prefereixen anar a la feina

Almenys tres ajuntaments de l’àrea metropolitana sud de Barcelona obriran aquest proper 12 d’octubre perquè han decidit no celebrar el dia de la Hispanitat. 

Al Baix Llobregat ho ha anunciat Collbató, i a la resta de Catalunya també ho han fet Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) i Sant Pere de Riudebitlles. Tots tres municipis han acordat obrir portes com un dia feiner qualsevol, i tant els alcaldes com els regidors electes preveuen anar a treballar. 

Pel que fa als empleats municipals, els tres ajuntaments els han deixat via lliure per a què decideixin si fan festa o bé si prefereixen anar a la feina. En aquest segon cas, podran escollir quan volen recuperar el dia festiu que no hauran fet el 12-O.

Al Baix Llobregat, per ara només l’Ajuntament de Collbató (ERC, PDeCAT i Grup Independents de Collbató) ha confirmat que els càrrecs electes treballaran aquest proper dijous i no celebraran el dia de la Hispanitat. 

És el segon any que prenen aquesta decisió, en una mesura que també van dur a terme el 6 de desembre de l’any passat, com a rebuig a la celebració del dia de la Constitució. Pel que fa als treballadors municipals, tindran llibertat per escollir si el 12-O volen fer festa i, en el cas que vagin a la feina, podran decidir quan recuperen el dia festiu. 

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here