Lluïsa Moret ha subratllat “el desig compartit per l’Ajuntament i els cossos de seguretat de seguir treballant junts per garantir la seguretat i la convivència a la ciutat”

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, vaconvocar ahir dilluns, dia 9 d’octubre, una sessió extraordinària de la Junta Local de Seguretat de Sant Boi, amb l’objectiu d’agrair i reconèixer la tasca que realitzen en les circumstàncies actuals els diferents cossos policials que treballen a Sant Boi per garantir la seguretat i la convivència.

La Junta Local de Seguretat reuneix periòdicament els diferents cossos de seguretat que operen a la ciutat per compartir informació, coordinar actuacions i analitzar la situació de la seguretat al municipi. La sessió extraordinària celebrada aquest matí ha comptat amb la presència de màxims representants a Sant Boi dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local i el Cos Nacional de Policia.

Segons l’alcaldessa, “la convivència i la seguretat són valors irrenunciables i prioritats màximes per al govern municipal”. Per aquest motiu, ha volgut reconèixer la tasca que realitzen els homes i les dones dels cossos de seguretat de Sant Boi “per garantir aquests valors en les circumstàncies actuals, tot mantenint un esperit de col·laboració, cooperació i coordinació”.

L’esperit de cooperació dels cossos de seguretat, un exemple per a la ciutadanía 

Lluïsa Moret també va dir que “volem que aquest esperit de col·laboració, cooperació i coordinació sigui un exemple per a la ciutadania, alhora que un missatge de tranquilitat”. “La conciència de servei públic”, va afegir l’alcaldessa, “ha d’estar en aquests moments per sobre de qualsevol altre tipus de consideració”.

Lluïsa Moret va voler posar en valor “el desig compartit per l’Ajuntament i els cossos de seguretat de seguir treballant junts a Sant Boi per garantir la seguretat i preservar un clima de normalitat i convivència”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here