El lliurament del Mocador d’Honor a Joan González des del balcó de l’Ajuntament va donar ahir inici a la Festa de Tardor de Sant Feliu, que se celebrarà fins al diumenge 15 d’octubre. A continuació, trabucaires, diables, gegants, tabalers i altres colles i bèsties van realitzar el tradicional seguici, una cercavila popular pels carrers de la ciutat

Durant aquests cinc dies la ciutat gaudirà de la seva festa més popular gràcies a la col·laboració de més de 90 entitats, associacions i colles un ampli programa d’activitats que omple diversos espais de la ciutat. A més, durant tots els dies de festa està oberta la fira d’atraccions al carrer de Mataró.

Titelles i piromusical

La Festa de Tardor d’aquest any incorpora algunes novetats. Una de les mes assenyalades és la mateixa imatge de la Festa, protagonitzada per uns titelles de dit retallables dels gegants de la ciutat, que inicien una col·lecció de ‘ditelles’ que en successives edicions es dedicaran a les diferents colles de la ciutat. 

Una altra de les propostes destacades d’enguany és la incorporació d’un piromusical al final del correfoc, que com marca la tradició se celebrarà dissabte al vespre. Aquest esdeveniment, que combina música i foc, tindrà lloc a la plaça de l’Estació i comptarà amb una actuació musical sorpresa.

Consumicions i tapes a bon preu amb el ‘Canya Sant Feliu’

Per setè any consecutiu, la Festa de Tardor repeteix la campanya ‘Canya Sant Feliu‘. Una cinquantena de bars i restaurants de la ciutat ofereixen fins al diumenge 15 d’octubre una canya de cervesa i una tapa per només 2 €.

No és no


Amb l’objectiu de garantir la seguretat durant la Festa de Tardor i, especialment, en les activitats de foc, es posaran en marxa diverses accions per evitar incidents i garantir l’assistència immediata dels serveis d’emergències i de seguretat, en cas que sigui necessari. A més, per tal d’evitar qualsevol tipus d’agressió masclista, es torna a posar en marxa la campanya No és no que ja es va iniciar a les Festes de Primavera com a experiència pilot, amb l’objectiu d’oferir cobertura a les dones que es puguin sentir agredides sexualment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here