El consistori de Sant Vicenç dels Horts ha obert portes en un dia poc habitual com aquest dijous 12 d’octubre. L’equip de govern municipal (Junts x Sant Vicenç i SVH Sí pot) continua amb la seva agenda de treball com si avui no fos festiu 

De fet, aquest dijous es reunirà la junta de govern i quan s’acabi els regidors visitaran alguns dels barris del municipi per reunir-se amb entitats i associacions. Pel que fa als empleats municipals, aquests faran festa, tal i com estava previst al calendari laboral. 

Aquest és el segon any que l’ajuntament de Sant Vicenç dels Horts treballa durant aquesta jornada festiva. 

Al Baix Llobregat, també l’ajuntament de Collbató (ERC, PDeCAT i Grup Independents de Collbató) va confirmar que els càrrecs electes treballarien aquest dijous i no celebrarien el dia de la Hispanitat.
És el segon any que prenen aquesta decisió, en una mesura que també van dur a terme el 6 de desembre de l’any passat, com a rebuig a la celebració del dia de la Constitució. 

Pel que fa als treballadors municipals, tenen la llibertat per escollir si el 12-O volen fer festa i, en el cas que vagin a la feina, poden decidir quan recuperen el dia festiu.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here