El parc Nou acull des de divendres la desena edició del Festival Esperanzah!, World Music Festival Barcelona! la Festa de l’Economia Solidària, amb unes 60 activitats (xerrades, teatre, vermuts, circ, concerts, paella cooperativa), 15 llocs de restauració, 30 d’artesania i més de 25 entitats

El festival aprofundeix en la seva aposta familiar, de reflexió i reivindicació, sense renunciar a la seva vessant festiva i a la seva aposta per l’economia solidària.

Artistes com Leo Bassi, Zoo o els pratencs Sittar Green o La Banda Ton Pare participaran a l’Esperanzah!, que es prepara per rebre més de 18.000 persones durant els tres dies de festival. Aquesta tarda arriba el moment àlgid amb Gossos i Txarango.

Durant tres dies, el teatre, les xerrades sobre la situació de les persones refugiades o sobre l’economia social, les paelles cooperatives o les activitats familiars han complementat el cartell del festival, pel qual han passat persones com Jordi Évole (periodista), Javier Pacheco (secretari general de CCOO Catalunya), Jordi Via (1r comissionat de l’economia social Ajuntament de Barcelona), Òscar Camps (Proactiva Open Arms), Marina Vilnitzky (Alternativas Economicas), Almudena Barbero (Nzuri Daima) o Josep Pàmies (activista).

Donacions, no entrades

Per accedir al festival ningú ha hagut de comprar una entrada, sinó fer una donació de mínim 12 euros. Són aquestes donacions les que es destinaran íntegrament a projectes, ja que el Festival és autosuficient i es finança amb la venda de begudes i menjar, les col·laboracions, les subvencions públiques i els patrocinis.

L’import total de les donacions ajudarà a causes com la de Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, el Cor Safari Fundació Nzuri Daima, Dones Rumb a Gaza, Flotilla de la Libertad 2018, Pallasos en Rebeldía, Obra Social Sant Joan de Déu o Dream Nepal, i també es destinarà una part d’aquest diners a projectes locals. 

Font: Ajuntament del Prat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here