Per segon any consecutiu, s’ha posat en marxa la iniciativa “Apadrina un tro”, organitzada per la Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu (FETS) amb el suport de l’Ajuntament, per cloure amb una gran tronada la Festa de Tardor. Serà en el marc de la Nit de Foc, que tindrà lloc amb els Diables de la Salut avui diumenge 15 d’octubre, a les 20 h, a la plaça de Can Llobera i a la riera de la Salut

Tothom qui ho vulgui pot apadrinar un tro amb el seu nom per 2 €, o 3 trons per 5 €. L’apadrinament quedarà reflectit en una etiqueta amb el nom del padrí o padrina a cada tro que els tècnics pirotècnics col·locaran prèviament al muntatge de la tronada.

Els trons que per una errada del sistema de detonació no explotin permetran al seu padrí o padrina guanyar un lot de la Festa de Tardor (mocador, barret, ulleres i conte) i una ampolla de cava. 

Totes les persones guanyadores rebran una comunicació per correu electrònic amb el lloc i les dates per recollir el seu lot. A més, entre tots els padrins i padrines de la tronada es farà un sorteig per escollir la persona que encendrà la metxa de la tronada l’any vinent.

Font: Ajuntament de Sant Feliu 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here