Unes 23.000 persones han participat aquest cap de setmana al festival Esperanzah! del Prat de Llobregat, segons una nota que han fet pública els organitzadors. L’anomenada festa de l’economia solidària celebrava aquest any la desena edició i els responsables de la iniciativa destaquen que moltes de les activitats programades han fet el ple

És el cas de l’anomenada carpa de cultura amb causa, on s’han celebrat xerrades i s’ha presentat el documental ’10 anys d’Esperanzah!’, dirigit per l’holandesa Leoni Andriessen. El film recull testimonis dels impulsors del certamen, de músics com Manu Chao, Amparo Sánchez o Joan Garriga, de voluntaris o de gent del barri.

La festa de l’economia solidària incorporava també altres activitats, com ara espectacles de pallassos, en virtut de la col·laboració d’Esperanzah! amb Festiclown, o espectacles musicals per a totes les edats. 

En aquest sentit destaquen les actuacions de grups com Txarango o de pallassos de renom internacional com Leo Bassi, que va presentar al festival l’espectacle ‘The best 2’.També va suscitar l’interès dels assistents la xerrada sobre persones refugiades a càrrec de Jordi Évole, Ivan Prado, Alguer Miquel, Almudena Barbero i Gerard Canals.

Font: ACN  Imatge: @EsperanzahWMF

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here