Es podrà votar durant les properes setmanes al web d’El Plat Favorit, on a més de la xef pratenca Susana Aragón i la seva recepta amb Pota Blava, hi participaran 21 receptes més

El pollastre de la raça Prat ha estat seleccionat per concursar a El Plat Favorit dels Catalans, que premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d’Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l’escudella i carn d’olla.

El concurs, organitzat per la revista Cuina, aplega 22 xefs que defensaran un plat a proposta seva. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina

Ja s’ha activat el web d’El Plat Favorit, on apareixen les 22 receptes, i s’ha obert una votació popular durant 5 setmanes. El 19 de novembre es proclamarà el plat guanyador. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Font: Ajuntament del Prat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here