El grup alemany confia en la companyia espanyola la decisió de si marxar o no, i té el pla preparat per canviar el seu domicili social fora del Baix Llobregat, en cas que fos necessari per seguretat jurídica i per garantir la protecció d’accionistes, plantilla i clients

Tot i que fins al moment, SEAT es queda a Martorell, ​​fonts diverses properes a la cúpula de la companyia, entre elles el diari El Mundo, haurien confirmat que Volkswagen permetrà a SEAT abandonar Catalunya si ho veu necessari, però que tampoc la forçarà a fer-ho. 

La tensió política que es viu aquests dies a Catalunya està provocant el canvi de domicili social de desenes d’empreses, mentre sembla que SEAT encara està valorant la seva sortida o permanència.

SEAT, amb seu al Baix Llobregat, pertany al Grup Volkswagen, qui no tindria objecció a abandonar el domicili social a Catalunya, tot i que deixa la decisió en mans del consell d’administració de la firma espanyola. 

Per la seva banda, la companyia ha estat preparant un pla de per canviar la seu social, encara que amb l’esperança de no haver de executar-lo, segons fonts d’El Mundo.

Si SEAT finalment canvia la seva seu social a Madrid, on va estar fins que es va completar l’adquisició per part del Grup Volkswagen, podria igualment mantenir els llocs de treball dels empleats de les fàbriques que té a Martorell i a la Zona Franca. 

Per la seva banda, la firma espanyola manté els seus plans ja aprovats entre els quals figura el llançament del nou SUV de set places, el nom del qual no ha estat anunciat de moment a causa de la situació a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here