L’Espai Maragall acollirà diferents projeccions dissabte i diumenge que serviran per a culminar la present edició de la mostra GavàMón

El cinema és una de les propostes encabides dins la mostra GavàMon 2017 que aquest cap de setmana encara ja el seu tram final. Dissabte, a les 18 hores es projectarà la pel·lícula infantil “El pinzell màgic” basat en un conte xinès protagonitzat pel Ming, un nen xinès que volia ser pintor. El problema és que era massa pobre per poder comprar pintura i pinzells. De fet, no podia ni anar a l’escola. Una nit va tenir un somni que li canviaria la vida: un vellet se li va acostar i li va donar un pinzell d’or. I el somni es va fer realitat.

També dissabte, però a les 22 hores, es passarà “O los tres, o ninguno”, una cinta que narra la història del petit Kheiron i dels seus pares, Hibat i Fereshteh, dues persones d’un optimisme irreductible, i sobre el viatge que van emprendre anys enrere des d’una petita població al sud d’Iran fins a París. El film es basa en l’autobiografia del director.

Diumenge les projeccions seran totes en horari de tarda. A les 18 hores, es passarà un documental de mitja hora de durada titulat “Maia” de Nikté Teleguario Marín, que explica la història d’una nena de sis anys que va perdre la seva casa després dels terratrèmols de 2015 al Nepal que van destruir tota la seva població natal de Singati i que amb el temps veu com la seva escola torna a tenir un sostre després de molt esforç.

Finalment, a les 18.30 s’ha programa el film asiàtic “Tajrish … an unfinished”, una cinta iraní protagonitzada per dos personatges que es van conèixer fa 20 anys, i des de llavors ella ha enviduat i ara és mare soltera d’un nen i ell s’ha casat. No obstant això, l’amistat ha romàs durant tots aquests anys.

Font: Ajuntament de Martorell (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here