A més, en aquesta edició es va canviar el recorregut, bastant pla, que feia possible millorar les marques dels participants

Més de 2.000 corredors han participat aquest diumenge en la Marató del Mediterrani, que va complir la seva tretzena edició, entre Castelldefels i Gavà. Una cita ja molt tradicional al calendari atlètic, amb proves de 10k, mitja marató i marató per equips.

Amb un bon temps per a la pràctica de l’atletisme, els assistents van gaudir d’una gran jornada esportiva, organitzada per Zona Vip Events. I és que es tracta d’una carrera en un bon ambient, on la música i la família són els grans protagonistes. A més, en aquesta edició es va canviar el recorregut, bastant pla, que feia possible millorar les marques dels participants. Amb dues voltes a realitzar en els 21k, es mantenia la sortida i arribada a meta al Canal Olímpic de Catalunya i se seguia el mateix circuit de l’any anterior, però sense passar per la zona de Gavà Mar.

Al costat dels aspectes esportiu i lúdic, aquest esdeveniment té un component solidari, enguany en favor de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia de Barcelona. L’organització ha realitzat una donació de 2.193 euros, una quantitat que contribuirà a visibilizar als menors amb malalties sense cura i a les seves famílies, així com a donar-los atenció integral.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers) 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here