Esquerra Republicana demana al PSC compromís amb les institucions i autogovern català

Per Esquerra Baix Llobregat i l’Hospitalet el suport del PSC a les actuacions del Govern Espanyol amb les amenaces de supressió de les institucions catalanes, la persecució política i empresonament de membres del govern i els líders de les entitats sobiranistes, “és una línia vermella que suposaria la fi dels drets i llibertats de la ciutadania catalana”. 
“Són diverses les veus que dins el propi PSC reclamen la no aplicació del 155, i demanem als representants del PSC Baix Llobregat que es sumin a aquestes veus i que escoltin la veu de la majoria catalana a favor de la creació de la República Catalana”, afirmen els republicans en el seu comunicat. 

Les decisions es prendran en el marc de les assemblees locals que s’organitzaran després de la votació al Senat sobre l’aplicació del 155. “És la militància local qui va decidir tirar endavant aquests pactes locals i qui n’ha de decidir la seva continuïtat o trencament” explica ERC. 

Esquerra Baix Llobregat i l’Hospitalet vol remarcar el seu compromís amb el govern català, la defensa de les institucions i els drets i llibertats de la ciutadania catalana, que el dia 1 d’octubre va votar i decidir àmpliament a favor de la creació d’una República Catalana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here