El marroquí Radouane Nour, amb un temps de 32 minuts i 23 segons, i la vicentina Raquel Parrado, amb 39 minuts i 53 segons, van aconseguir el podi en les categories masculina i femenina, respectivament, en la cursa de 10 quilòmetres celebrada en la 6a Sansi de Sant Feliu aquest diumenge 29 d’octubre a la ciutat. Nour és el campió català 2017 i últim guanyador de la cursa del Corte Inglés.Per la seva banda, Parrado ha revalidat la victòria de l’any passat

També van pujar al pòdium Nacho Cáceres, del club Castillejo&ceres, i José Luis Cruz Infantes, del Club La Sansi, com a segon i tercer classificats respectivament en la categoria masculina. En la categoria femenina, Carmen Rodríguez, del club La Sansi, i Txell Calduch, del club JAB, van ocupar el segon i tercer lloc del pòdium.

Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres, l’atleta de Jaén, Carlos Rodríguez, també del Club La Sansi, amb 16 minuts i 4 segons, i Marta Romance, del club de triatló barceloní Ae Rockets, amb 19 minuts i 22 segons, van ser els primers en travessar la línia de meta. En la categoria masculina, Rodrigo Torres i Roger manyà, tots dos del club Ae Rockets, van ocupar segon i tercer lloc. I en la categoria femenina, Sara Prescoli i Inna Lebedeva, del club La Sansi.

La competició es va iniciar amb les proves de categoria infantil, on hi havia 140 menors inscrits en quatres curses de diferents edats. Posteriorment es van fer les curses de 5 i 10 quilòmetres, en un recorregut que passava pel centre de la ciutat, i amb arribada a la pista d’atletisme de Sant Feliu. En les proves absolutes van travessar la línia d’arribada prop de 800 atletes.

Font: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat