Malgrat la companyia no ha proporcionat dades segregades per sèus ni comunitats autònomes, sí que ha confirmat que a finals d’aquest any té previst tenir “totalment operatiu” el centre logístic del Prat de Llobregat, que segurament implicarà la contratació d’una bona part d’aquestes quasi 3000 persones 

Amazon ha anunciat que per cobrir les necessitats de la campanya de Nadal d’aquest any contractarà a 2.700 persones en el conjunt de la xarxa espanyola de centres logístics per subministrar les compres que realitzin els usuaris d’aquesta plataforma. 

La companyia no facilita les xifres de contractació desagregades per autonomies. La companyia logística recorda que en la campanya de Nadal de l’any passat, 300 persones van passar a tenir un contracte indefinit a jornada completa i que aquesta tendència es mantindrà en la campanya d’aquest anys, ha assegurat. Aquests 2.700 treballadors inicialment en contracte temporal s’afegiran als més de 900 empleats fixes que operen en els diferents centres logístics que Amazon té arreu de l’Estat.

La xarxa logística d’Amazon inclou el centre logístic de Castellbisbal (Vallès Occidental) dedicat a la divisió ‘Amazon Pantry’, el servei que permet als clients comprar milers de productes bàsics dels dia a dia sense necessitat de compra mínima. A finals d’aquest any, Amazon té previst tenir ”totalment operatius” els centres logístics del Prat (Baix Llobregat) i Martorelles (Vallès Oriental).

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here