Dues candidatures s’han presentat per a renovar la junta general, encapçalades per Belén Tascón -vicepresidenta de polítiques educatives- i Mario Parra -president de la junta territorial de Maresme-Vallès Occidental-, respectivament
La Federació aprovarà el full de ruta amb els eixos de treball prioritaris per incidir en l’educació durant els propers mesos. Més de 2.200 AMPA federades estan cridades a participar de l’Assemblea.

Demà dissabte 4 de novembre, la FaPaC celebra la seva 40a Assemblea General sota el lema “Educació pública, prioritat de país” a l’Institut Lluís de Requesens (c. Felip Canalias, 19-23) de Molins de Rei, de 9.30 a 15.00h. 

L’Assemblea d’enguany té una importància cabdal perquè es farà la renovació d’una part de la junta general en unes eleccions on concorren dues candidatures diferents, liderades per Belén Tascón -“Transformem FaPaC”-, i Mario Parra -“Totes i tots som FaPaC”-, respectivament. En aquest sentit, les AMPA assistents federades escolliran una nova presidència per liderar la Federació durant aquesta nova etapa, en substitució de Montse Conejo, fins ara presidenta, que deixa el càrrec coincidint amb què el seu fill finalitza l’etapa escolar obligatòria.

La trobada anual més important que celebren les AMPA de Catalunya servirà per posar sobre la taula les principals demandes i reivindicacions de les famílies, així com aprovar de forma consensuada un full de ruta amb les línies d’acció i temes prioritaris sobre les quals haurà d’incidir la FaPaC en els propers mesos, com a federació majoritària del país.

L’Assemblea estarà molt lligada a l’actualitat immediata que estem vivint i a la conjuntura actual que marcarà especialment el decurs de l’Assemblea de demà, amb vistes a les eleccions del proper 21 de desembre i la seva repercussió en els centres educatius. La FaPaC ha fet una crida a les AMPA a fer visible la força de les famílies per reivindicar el seu paper en una educació que, ara més que mai, s’ha de defensar perquè quedi al marge d’atacs, agressions i utilitzacions partidistes i interessades. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here