L’Albert Mendiola, del restaurant santboià Marimorena, ha estat el guanyador del certàmen. El guanyador s’ha proclamat en el marc del Fòrum Gastronòmic Girona

Mendiola ha estat escollit com a #cuinerdelany17, per la seva gran trajectòria rematada ara al seu restaurant: Servir menjar de qualitat, amb aliments pròxims, compromís de sostenibilitat i a un preu accessible.

Mendiola, a una entrevista al programa radiofònic Jo sóc Sant Boi, explicava com va començar a un restaurant de Salou fent temporada estival sense cap dia de festa per pagar-se el carnet de conduir als 16 anys. 

I com dos anys després ja era cap de cuina d’un restaurant de Ponts, per ser fitxat als 21 anys per Martín Berasategui, per controlar el mític Kursaal (Sant Sebastià).

I com sempre, roda el món i torna al Born. Així que ell, tot tornant al seu barri santboià, ara s’ha erigit com el millor xef català a casa seva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here