L’incendi s’ha originat de matinada i encara hi treballen 11 efectius per evitar la propagació a una 4a nau i per protegir la coberta i garantir l’estabilitat de les estructures. No hi ha ferits

Actualització: Efectius dels bombers informen que la columna de fum durarà tota la jornada. L’orientació de la mateixa dependrà de la direcció del vent, i les condicions atmosfèriques de l’anticicló actual. També informen que el fum pot arribar a ser molest però no tòxic, en no cremar-se cap substància química.

Tot i no presentar toxicitat, s’ha recomanat a les escoles dels voltants que els infants no surtin al pati. A la zona s’han desplaçat una ambulància, un vehicle de comandament i 11 unitats de bombers, que romandran en el lloc del sinistre un mínim de 24 hores per garantir que l’incendi queda totalment extingit, i que no es revifa degut a la possible combustió de les bales de paper.
L’incendi sense ferits s’ha produït en la planta de valorització de paper de Fomento, situada al polígon Multindus de Sant Feliu de Llobregat. El foc ha afectat totalment tres naus d’uns 1.000 metres quadrats cadascuna, dues de les quals quedarien totalment cremades.

Unitats del cos de bombers estan treballant en les tasques d’extinció de l’incendi des de les 4 de la matinada, que hores d’ara està totalment controlat i del que no s’ha de lamentar cap dany personal. Com a mesura de seguretat els bombers mantindran el foc actiu de manera controlada durant 24 hores fins que s’acabi de consumir, el que origina una columna de fum visible des dels voltants del sinistre. Mentre durin les tasques d’extinció es tallarà l’accés al polígon.

Seguirem actualitzant.

Aquesta matinada també, un incendi que ha cremat dues carpes de la terrassa d’un bar d’Esplugues de Llobregat i ha fet desallotjar preventivament 10 veïns d’un edifici i confinar-ne la resta. No hi ha hagut cap ferit. 

Hi han treballat 3 dotacions de bombers  que ja han donat foc per extingit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here