L’incendi que des de dimecres a la matinada afectava una planta de recuperació de plàstic i cartó de Sant Feliu de Llobregat ha quedat extingit cap a dos quarts de set de la tarda d’aquest dijous, segons han informat els Bombers

El cos d’emergència ha treballat nit i dia des de l’inici del succés per controlar les flames i evitar revifades. Durant aquest dijous, els efectius han seguit remullant la zona i han anat retirant el material que quedava al fons de la planta, una tasca complicada per l’afectació de l’estructura. 

En aquest punt és on va cedir la coberta. L’incendi, que va començar dimecres a la matinada, es va produir en un recinte d’uns 8.000 metres quadrats, dels quals la superfície afectada són uns 2.500 d’una nau central.

La nau va col·lapsar parcialment i els efectius han hagut de prendre moltes precaucions per treballar-hi a dins. Treien les restes cremant a l’exterior i amb màquina pròpia de l’empresa les removien i les transportaven a un descampat facilitat per l’Ajuntament per acabar d’extingir-les, ja que a la nau no hi havia espai físic per fer aquestes tasques.

Font: ACN 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here