Tornen a Castelldefels, com és habitual per aquestes dates, les Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat

La tradicional cita culinària, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, arriba a la catorzena edició i tindrà lloc el dilluns, 27 de novembre (20 h), a l’Hotel Rey Don Jaime. L’esdeveniment integra a més el sopar anual de clausura de les activitats del Gremi.

“Aquest esdeveniment és un bon moment per fer balanç de les activitats de l’any i un punt de trobada per a tot el sector de la gastronomia, per intercanviar idees i fer propostes”, valora el president del Gremi, Manuel Ángel Ortiz.

Alta cuina catalana amb concessions

El convidat per a la conferència d’enguany és el cuiner Fermí Puig, un dels més importants de Catalunya. Ell era el responsable del Drolma a l’Hotel Majestic, on va obtenir una estrella Michelin. Quan el restaurant del Majestic va tancar, va crear un nou establiment, diferent i més senzill, que continués oferint qualitat però a preus més assequibles.

El seu nou restaurant, situat al número 175 del carrer Balmes i,que porta el mateix nom del cuiner, aposta per un estil de cuina catalana amb alguna concessió cap a d’altres països. La carta ofereix receptes recuperades d’altres establiments en els que Puig havia treballat.

El seus plats varien cada setmana amb productes de mercat i de proximitat. Entre les seves receptes destaca l’amanida d’ànec, els ous amb salsa de safrà, el salmó fumat, el brick de gambes, el caneló d’alvocat amb cranc, la sèpia amb mandonguilles o el llobarro salvatge amb puré de coliflor i tòfona…

El preu del tiquet del sopar és de 35€. Per assistir a la vetllada cal confirmar abans a:

Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix LlobregatCarrer Pintor Serra Santa, 4

Tel 93 665 37 54 / 697 687 632

e-mail: administracio@gremihostaleria.cat 
Font: Ajuntament de Castelldefels 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here