La pista Cruyff Court Esplugues ja és una realitat. El 23 d’octubre, la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament d’Esplugues signaven un conveni i anunciaven la construcció d’una instal·lació que porta el nom de l’històric futbolista holandès al parc de Can Vidalet. Un projecte social i educatiu que en poques setmanes s’ha fet realitat
La fundació ha donat per finalitzada l’obra del camp de futbol de gespa artificial, que té unes dimensions de 30 x 20 metres. El terreny de joc està envoltat per una tanca d’un metre d’alçada, que arriba fins als 4 metres darrera de les porteries. A partir d’ara ja es pot utilitzar de forma lliure per a la pràctica del futbol per part d’infants i joves menors de 20 anys, tot i que tindran prioritat d’ús qui reservi hora trucant al telèfon gratuït 900 30 00 82.

A partir del mes de gener es posarà en funcionament un programa comunitari que donarà suport a joves del barri per organitzar el Campionat Cruyff Courts 6 contra 6. Els participants d’aquest campionat local seran joves escolars d’entre 10 i 12 anys. Els equips guanyadors passaran a la següent fase i competiran amb joves d’altres poblacions on també hi ha instal.lat un Cruyff Court.

També a partir del gener s’hi activarà un programa de dinamització esportiva que oferirà al conjunt de la ciutadania activitats esportives infantils i familiars.

Font: Ajuntament d’Esplugues 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here