Posada en funcionament de la pista Cruyff Court d’Esplugues

Posada en funcionament de la pista Cruyff Court d’Esplugues

La pista Cruyff Court Esplugues ja és una realitat. El 23 d’octubre, la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament d’Esplugues signaven un conveni i anunciaven la construcció d’una instal·lació que porta el nom de l’històric futbolista holandès al parc de Can Vidalet. Un projecte social i educatiu que en poques setmanes s’ha fet realitat
La fundació ha donat per finalitzada l’obra del camp de futbol de gespa artificial, que té unes dimensions de 30 x 20 metres. El terreny de joc està envoltat per una tanca d’un metre d’alçada, que arriba fins als 4 metres darrera de les porteries. A partir d’ara ja es pot utilitzar de forma lliure per a la pràctica del futbol per part d’infants i joves menors de 20 anys, tot i que tindran prioritat d’ús qui reservi hora trucant al telèfon gratuït 900 30 00 82.

A partir del mes de gener es posarà en funcionament un programa comunitari que donarà suport a joves del barri per organitzar el Campionat Cruyff Courts 6 contra 6. Els participants d’aquest campionat local seran joves escolars d’entre 10 i 12 anys. Els equips guanyadors passaran a la següent fase i competiran amb joves d’altres poblacions on també hi ha instal.lat un Cruyff Court.

També a partir del gener s’hi activarà un programa de dinamització esportiva que oferirà al conjunt de la ciutadania activitats esportives infantils i familiars.

Font: Ajuntament d’Esplugues 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt