A la 15a edició dels Premis ARC s’han atorgat 16 guardons d’un total de 63 nominats entre produccions, programacions i artistes del més destacat de la temporada actual (2017)

El valor d’aquests premis rau en el fet que són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. També reben el suport d’altres actius del sector com l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l’Acadèmia de la Música Catalana.

Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música, és a dir, no només la feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.

Els Premis ARC, dividits en dos àmbits -Premis a les gires dirigits als grups de música i Premis a les millors programacions- han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.

Love of Lesbian s’ha coronat amb el guardó a MILLOR GIRA PER SALES DE CATALUNYA. La resta de candidats baixllobregatins: Ramon Mirabet, el Reggae per Xics dels Penguins i la sala Atrium Teatre de Viladecans, no han guanyat el premi en aquesta ocasió.

El grup vicentí competía en aquesta ocasió amb Manel, Paul Vallvé i Gossos.

Per la seva banda, en Ramon Mirabet competía en la categoría MILLOR GIRA PER FESTIVALS amb Txarango -els guanyadors-, Mishima i la Iaia

Pel que fa al Reggeae per Xics, l’espectacle dels de Sant Feliu competía en la categoría MILLOR GIRA D’ARTISTA O GRUP MUSICAL ADAPTADA A PÚBLIC FAMILIAR O INFANTIL amb Dàmaris Gelabert, Xiula i els finalment guardonats Albert Pla i Tortell Poltrona.

Finalment, el Premi ARC a la MILLOR PROGRAMACIÓ DE TEATRE O AUDITORI va ser per a L’AUDITORI MUNICIPAL I TEATRE CAL BOLET (VILAFRANCA DEL PENEDÈS), que va imposar-se a l’AUDITORI DE L’ATENEO (BANYOLES), el KURSAAL (MANRESA) i al TEATRE-AUDITORI ATRIUM (VILADECANS).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here