De la mà del seu fundador, Antoni García, la Sant Silvestre de Castelldefels torna aquest diumenge, 31 de desembre (17.30 h), a cloure l’agenda esportiva de l’any

La tradicional prova atlètica, coneguda com la Cursa del Capó, arriba a la XXXV edició i es consolida com la més antiga del Baix Llobregat.

Com marca la tradició, a més dels trofeus per als tres primers de cada categoria, el guanyador i guanyadora de la general s’enduran l’emblemàtic pollastre capó que dóna nom a la cursa.

La prova es disputarà sobre dos distàncies: infantil (1.500 m), i sènior (3.000 m). La sortida i arribada estaran situades al carrer Primer de Maig. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 29 de desembre (19 h). El dia de la cursa es formalitzaran inscripcions fins a mitja hora abans de l’inici de la primera cursa i sempre que quedin dorsals lliures (inscripcions fins a 250 atletes).

Inscripcions on-line

Consulta tota la informació i detalls sobre la cursa i les inscripcions a cursadelcapo.wordpress.com

Afectacions a línia d’autobús CF1

Segons informa la companyia, el recorregut de la línia d’autobús CF1 pel centre urbà de Castelldefels patirà modificacions durant el desenvolupament de la Sant Silvestre 2017, aquest 31 de desembre, de 17 a 19.30 hores.

Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here