La nova infraestructura estarà acabada al mes de maig

Un gual de formigó inundable de 4 metres d’amplada i 30 metres de longitud sobre la llera del riu Llobregat unirà els termes municipals de Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat. Les obres per fer efectiva aquesta infraestructura van començar al desembre, i està previst que acabin al maig.

Els treballs es desenvolupen al costat del viaducte que creua el riu entre les tres poblacions, i per comunicar el gual i la passarel•la amb les vies ja existents, es construiran uns camins i unes rampes sobre els talussos a banda i banda de la llera. L’ampliació comportarà fer més grans els recorreguts a peu i en bicicleta als dos costats del riu.

Aquests treballs s’emmarquen en unes obres de millora en la mobilitat i l’arranjament dels camins del Parc Agrari del Llobregat. La construcció del gual es complementarà amb tasques en l’entorn natural.

El projecte de construcció té un cost de 745.364,03 euros i cada Ajuntament implicat aportarà un 23,33% i la resta serà aportat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (30,01%).

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here