Davant les declaracions del jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué després del partit jugat ahir contra el RCD Espanyol on fa referència a la nostra ciutat, l’Ajuntament de Cornellà vol puntualitzar:

• La ciutat de Cornellà no vol veure’s atrapada en la ignorància d’una polèmica gratuïta que intenta discriminar i enfrontar ciutats, quan l’esport ha de ser una eina per educar i cohesionar la societat. Cornellà no vol interferir ni formar part de les disputes esportives només pel fet de ser una ciutat de primera que acull les instal·lacions d’un club de primera divisió.

• Considerem que a vegades, la supèrbia pot acabar sent grollera, impedint valorar correctament a les persones que formem part d’una comunitat de la qual ens sentim orgullosos i on treballem per fomentar el respecte i la igualtat.

• Lamentem que persones amb un gran poder d’influència en la nostra societat, i sobretot entre els joves, com els jugadors de futbol caiguin en les provocacions i alimentin rivalitats i confrontacions d’aquest tipus.

Font: Ajuntament de Cornellà Imatge: @InfoPique

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here