Fins a 11 persones vinculades d’una manera o altra amb la Fira de la Candelera van participar activament del pregó d’enguany, que va ser conduït per l’humorista Peyu. La Fira es celebrarà aquest cap de setmana i omplirà Molins de comerç i gastronomia

Es tractava d’un nou format en el que l’humor va servir de fil argumental per anar explicant les novetats d’enguany i donar protagonisme a diferents persones vinculades a la Fira. Així, durant l’acte van intervenir dues ex pregoneres com la Mònica Usart i l’Àngels Fisas per parlar de meteorologia i del planter respectivament, el restaurador especialista en coradella Joan Requena, i els representants de les entitats convidades per aquesta edició: la DO Pla de Bages i la Fira de Sant Ermengol de La Seu d’Urgell.

A més, també va tenir molt protagonisme el nou embotit de coradella que han elaborat diferents productors i xarcuters de Molins de Rei. Oscar Romero, Mireia Sellarès i Sergi Gil van poder explicar a tots els assistents que omplien el Foment d’on va sorgir la idea i com es va convertir en aquest producte que es pot comprar a establiments de la vila. De fet, el nou embotit de coradella es va poder tastar per primera vegada en finalitzar l’acte, així com coca de la Candelera i una copa de vi de la DO Pla de Bages i una copa de cava.

Pel què fa als tradicionals parlaments institucionals van ser substituïts per breus entrevistes més disteses i informals. En la seva intervenció, el regidor de Fira Ramon Sànchez, va destacar el fet que “més enllà de les novetats puntuals que tinguem aquest any, el més important és aquesta vocació innegociable de millorar cada any per fer-la més atractiva i atreure encara a més gent”. De la seva banda, l’alcalde Joan Ramon Casals va apuntar que “el secret perquè la Candelera sigui la Fira que porta més anys fent-se de forma ininterrompuda és el fet que la gent de Molins de Rei se l’estima molt”.

L’acte també va tenir clares connotacions reivindicatives relacionades amb l’excepcionalitat política que viu el país.

Font: Ajuntament de Molins de Rei

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here