Divendres al matí, els regidors i regidores dels grups municipals dels Socialistes, Moviment pel Canvi i Grup Independent d’Urbanitzacions van signar un acord de govern amb els regidors del PDeCAT

Mitjançant aquest acord, els regidors Èric Blanco i Pol Ejarque s’integren en el govern municipal i es fan càrrec de les Àrees de Transparència i Participació Ciutadana, de Medi Ambient, de Mobilitat, de Desenvolupament Econòmic i de Comunicació.

El pacte té com a objectiu “garantir la governabilitat i l’estabilitat del municipi, així com la voluntat de donar continuïtat a les actuacions previstes, rendibilitzant al màxim els recursos econòmics disponibles en benefici de la ciutadania de Corbera”, segons anuncia un comunicat municipal.

Fruit de l’acord, també es crea una nova Àrea de Transparència i Participació Ciutadana, de la qual se’n farà càrrec Èric Blanco.

L’acord apel·la “al respecte en la diversitat i a l’entesa en la diferència” i manté “els eixos més principals del pacte signat a començaments de mandat”.

El grup municipal del PDCAT de Corbera destaca que en els acords del pacte es contempla “la condemna a l’aplicació de l’article 155 en totes les seves formes i s’exigeix l’alliberament de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueres i Joaquim Forn”.

Font: Ajuntament de Corbera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here