El gegant de comerç electrònic ha consolidat una plantilla de 200 treballadors fixes a Mas Blau i espera arribar als 700 abans de juny

El director d’Operacions d’Amazon a l’estat espanyol, Fred Pattje, preveu que el centre logístic que la companyia va inaugurar la passada tardor al Prat de Llobregat arribi al seu ple rendiment en un termini de dos anys.

Actualment, després dels pics de feina de la campanya de Nadal, el centre logístic del polígon de Mas Blau ha consolidat una plantilla amb 200 treballadors fixes i s’espera arribar als 700 empleats abans del mes de juny –quan la nau estigui a ple rendiment hi treballaran 1.500 persones.

A més dels recursos humans, el centre del Prat compta amb la darrera tecnologia per a la recepció, embalatge i enviament de productes i uns magatzems totalment robotitzats. Actualment disposen de 3.000 robots que mouen els productes per tota la planta, de més de 60.000 metres quadrats. Amb el creixement previst es preveu que s’arribi a les 6.000 unitats.

Amazon obrirà al públic el seu magatzem del Prat

El magatzem d’Amazon al Prat obrirà les seves portes al públic des de finals d’aquest mes. Es tracta d’unes visites gratuïtes amb què la clientela podrà conèixer com es gestionen les seves comandes al centre logístic més gran de la multinacional del comerç electrònic al sud d’Europa. Aquestes portes obertes ja les practica l’empresa des de fa 3 anys al seu centre de Madrid.

Font: ACN i Ajuntament del Prat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here