El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va presentar aquest dimecres un macropla immobiliari per transformar el domini de l’aeroport de Barcelona-El Prat en una zona dedicada a la logística, als serveis d’aeronàutica i a oficines per a empreses de l’economia digital

Durant la presentació aquest dimecres al matí del Màster Pla Immobiliari de l’Aeroport de Barcelona-El Prat a la Llotja de Mar, De la Serna va qualificar l’operació de “volum gegantí”: de les 1.553 hectàrees que ocupa el domini de l’aeroport, 543 estan lliures i disponibles. D’aquestes, 328 hectàrees es dedicaran al desenvolupament immobiliari i 215 hectàrees es destinaran a la conservació i creació d’espais naturals associats al Delta del Llobregat.

De la Serna va explicar que el pla immobiliari s’executarà durant els propers vint anys i es preveu que la inversió público-privada total arribi als 1.264 milions d’euros. El ministre ha detallat que “el major pes de la inversió recaurà en el sector privat” i provindrà de les empreses que s’instal·lin en el complex.

En una sèrie de tuits, de la Serna va resumir els punts més importants de la proposta:

Font: ACN    Imatge: @idlserna

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here