La 6a Fira Vallirana Natura se celebra aquest any els dies 24 i 25 de març i una de les grans atraccions de la 6a edició serà la instal·lació d’un planetari digital a l’escola CEIP La Ginesta

La 6a Fira Vallirana Natura pretén ser un aparador de productes i serveis naturals i ecològics, educació ambiental i turisme rural, salut i higiene, gestió ambiental, bioconstructors i energies renovables, productes reciclats i sostenibles, tallers, xerrades, etc. Fomentant les sinergies entre expositors i visitants, les relacions comercials dins el territori, així com la promoció del teixit productiu local.

La Fira té com a principal objectiu la mostra i venda de productes i serveis dels sectors de la Natura, la Salut i el Turisme, i està oberta a les empreses, comerços, entitats i artesans d’aquests sectors.

Com en la darrera edició, es segueix apostant per la difusió i el coneixement dins la fira, però això novament, l’ESPAI ÀGORA i l’ESPAI VIDA estaran adaptats per oferir el visitant tot tipus de presentacions, xerrades i demostracions que tinguin especial interès dins l’àmbit de la Fira.

Activitats per a tota la família

Una de les grans atraccions d’aquesta 6a edició, serà la instal·lació d’un planetari digital a l’escola CEIP La Ginesta, per a descobrir i entendre l’astronomia amb un planetari digital que pretén facilitar l’aprenentatge dels conceptes d’aquesta ciència i ampliar la percepció de l’univers i el món que ens envolta.

Però també es podrà gaudir d’altres activitats infantils, com l’Inflable “reciclar saltant”, que ajudarà a la mainada a conèixer els conceptes bàsics de la recollida selectiva dels residus.

Font: Ajuntament de Vallirana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here