La prova va sortir des del castell de Miravet, i va constar d’un recorregut de 21 km, i un desnivell positiu de 1.300 metres

L’atleta vicentí Andreu Simón va participar ahir diumenge a la 10a edició de la Cameta Coixa, que va comptar amb la participació de 600 corredors. Simón va aconseguir per primera vegada proclamar-se campió de Catalunya, en la  prova que acull el Campionat de Catalunya individual de curses de muntanya.

El recorregut de 21 km transcorre en un 96% per corriols i senders, i un 4 % per asfalt, on Andreu parava el cronòmetre en 1 h 52’ 07’’ amb una mitjana de 5’33’’ el quilòmetre.

El segon classificat va ser Mario Olmedo a només (1h562’12’’), i Diego Cardozo va completar el podi amb (1h53’05’’).

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts