Pepe Oriola serà l’únic representant espanyol que competirà en la copa del món de turismes que neix de la unió de les TCR International Series i del Mundial de Turismes (WTCC)

El pilot de Gavà afronta amb il·lusions renovades el seu debut en aquest nou campionat mundial, sota l’estructura de Campos Racing, equip que coneix molt bé i amb el qual va créixer com a professional.

“Estic molt content de poder confirmar la meva participació en el WTCR dins d’un equip 100% espanyol. Ens coneixem molt bé des de fa molts anys i això és un valor afegit per afrontar amb màximes garanties aquest campionat”, reconeix Pepe Oriola, qui

competirà al volant d’un CUPRA TCR.

“Serà un any complicat, però molt gratificant. Intentaré a aprofitar al màxim l’oportunitat que CUPRA Racing em brinda. Sempre han estat al meu costat i han confiat en mi com a pilot, des dels meus inicis, així que els ho intentaré retornar a la pista”, afegeix el pilot de la nostra ciutat, qui comptarà amb John Filippi com a company d’equip.

L’equip confia en Oriola

Jaime Puig, director de Seat Sport, apunta que li “alegra tenir a Pepe Oriola amb un CUPRA TCR al WTCR. Pepe ha crescut a la SEAT LEON EUROCUP, es va formar al WTCC i ha aconseguit grans èxits en les TCR-S, per tant, estic segur que serà un gran actiu per a CUPRA”.

Antonino Labate, director d’Estratègia, Desenvolupament de Negoci i Operacions de Seat Sport, manifesta que “Pepe Oriola és un jove pilot amb passió que desafia grans reptes amb coratge i determinació i representa perfectament l’esperit de CUPRA”. Per a Oriola, “el WTCR serà un campionat que marcarà la diferència i en el qual estaran els millors pilots del món”.

El destí ha volgut que el WTCR comenci a Marrakech, un circuit que li porta molt bons records a Oriola, ja que va ser en terres marroquines on va sumar el seu primer triomf en una carrera del WTCC, al 2013. A més, també tornarà a Macau per afrontar la prova final del campionat, seu d’un dels seus patrocinadors: Cali Group Macau.

Oriola assegura que es tracta d’uncalendari molt interessant i passarem per circuits, alguns dels quals, desconeguts per a mi. No obstant això, tornar a Marrakech serà il·lusionant, perquè hi vaig viure en els meus inicis al WTCC, així com tornar a Macau, una plaça sempre imprevisible”, recorda Pepe Oriola, qui es troba treballant de forma intensa, per afrontar un campionat en el qual confia a estar entre els millors de la general de pilots.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here