Sant Boi presenta Primavera als barris, una nova oferta musical lligada als 30 anys de l’Altaveu

L’objectiu és reforçar amb l’impuls del festival Altaveu la riquesa musical de la ciutat

Aquest mes comença Primavera als Barris , una nova oferta musical lligada al Festival Altaveu que té com a objectiu apropar la música als barris de la ciutat, donar a conèixer nous talents i impulsar la riquesa musical de la ciutat, més enllà dels dies en què se celebra el certamen que enguany arribarà a la 30a edició.

Amb aquestes premisses, Primavera als barris vol esdevenir una cita musical que ajudi a descobrir la força de la música com a referent cultural de Sant Boi. Les actuacions tindran lloc els divendres i els dissabtes, durant els mesos de març, abril i maig, als casals de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Marianao, Camps Blancs i Casablanca, Can Massallera i Cal Ninyo.

La nova programació, caracteritzada per la diversitat d’estils musicals, té la voluntat de reforçar la riquesa cultural de Sant Boi en el marc del Festival Altaveu i potenciar la música que es programa i es fa a la ciutat com a un dels referents culturals de la seva identitat.

La programació comença divendres dia 16, al Casal de Ciutat Cooperativa (actuacions dels artistes locals Chiclanita i Alberto Alcalà, a partir de les 20 h), i el dissabte dia 17, a Can Massallera (actuació del músic i cantant Oriol Tramvia, a les 12.30 h). Tots els concerts de la nova programació seran gratuïts.

Font: Ajuntament de Sant Boi

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt