L’objectiu és reforçar amb l’impuls del festival Altaveu la riquesa musical de la ciutat

Aquest mes comença Primavera als Barris , una nova oferta musical lligada al Festival Altaveu que té com a objectiu apropar la música als barris de la ciutat, donar a conèixer nous talents i impulsar la riquesa musical de la ciutat, més enllà dels dies en què se celebra el certamen que enguany arribarà a la 30a edició.

Amb aquestes premisses, Primavera als barris vol esdevenir una cita musical que ajudi a descobrir la força de la música com a referent cultural de Sant Boi. Les actuacions tindran lloc els divendres i els dissabtes, durant els mesos de març, abril i maig, als casals de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Marianao, Camps Blancs i Casablanca, Can Massallera i Cal Ninyo.

La nova programació, caracteritzada per la diversitat d’estils musicals, té la voluntat de reforçar la riquesa cultural de Sant Boi en el marc del Festival Altaveu i potenciar la música que es programa i es fa a la ciutat com a un dels referents culturals de la seva identitat.

La programació comença divendres dia 16, al Casal de Ciutat Cooperativa (actuacions dels artistes locals Chiclanita i Alberto Alcalà, a partir de les 20 h), i el dissabte dia 17, a Can Massallera (actuació del músic i cantant Oriol Tramvia, a les 12.30 h). Tots els concerts de la nova programació seran gratuïts.

Font: Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here